Prodat Zemědělský statek, Focsani, Vrancea, Rumunsk, Pufesti

Prodat - Cod. 37264

  • Typologie: Zemědělský statek
  • Oblast: 89 m²
  • Pocet pokoju: 20
  • Podlazí: Beton

Jak slyšíme ve sdělovacích prostředcích, v posledních letech zaznamenal růst zemědělství a chovu hospodářských zvířat v Rumunsku významný nárůst, který láká co nejvíce rumunských a zahraničních investorů. RE / MAX Golden Home představuje „obchodní“ nemovitost se silným investičním dopadem díky umístění, umístění a pozitivní návratnosti tohoto segmentu. Nachází se ve městě Pufesti Jud. Vrancea na 1000 m od státní silnice E85, která spojuje s hlavními městy Rumunska, je tato farma organizována takto:
Zastavěná plocha je 16 474 m2 na vnitrozemské půdě o rozloze 89,256 m2, stavba se skládá z: * 12 krav a stájí s plochami od 600 do 900 m2
* 8 Paddocks s povrchy mezi 200 a 1360 m2
* Fanar 548 mp
* Sila 904 m2 - silo 604 m2
* Dump Platform 588 metrů čtverečních
Časopis 498 metrů čtverečních
* Adaptéry, pomocná platforma, mlýn, měřidlo Bascula, rozchod Bascula, vodní čerpadlo, dům požární pumpy, přepravka na vodní nádrž, silové čerpadlo a POST TRAFO.
FERMA má 100 "CHAROLAISE" masných klecí. Jednou z hlavních charakteristik těchto jatečně upravených těl (Charolaise) je, že mají mnohem méně masa než ostatní hovězí dobytek, s podílem tuku pouze 10%. Králíci nepotřebují zvláštní péči, nevykazují citlivost ani při nízkých teplotách. Charolais má velmi vysokou vstupní kapacitu, která jim umožňuje sklízet pastvu stejně jako krmiva přijatá během zimy. Vzhledem k tomu, že toto plemeno není náročný druh, nevyžaduje speciální lékařské ošetření. Podle odborníků je podnikání CHAROLAISE ziskové z pouhých 30 hlav, protože je to vzorek masa taurinu.
Společnost má také 100 ha orné půdy.

Zveme vás k poznání výhod tohoto majetku!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB