Prodat Hotel, Focsani, Vrancea, Rumunsk, Unirii

Prodat - Cod. 37928

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 1 m²
  • Pocet pokoju: 110
  • Podlazí: parchet,granit, marm

Na segmentu hotelů a dalších ubytovacích zařízení se společnost ve stínu Unirea Hotel řadí na první místo v Top Profit Romania (Vrancea County).

EXCLUSIVITA - KOMUNIKACE 0% KOUPIT

RE / MAX Golden Home nabízí nejlepší investiční příležitost v kraji Vrancea. Hotel Unirea "FOCSANI MUNICIPALITY EMBLEM" je jedním z ubytovacích jednotek s tradicí z Focsani a nachází se na centrálním náměstí města. Centrální trh Focsani má bouřlivou historii a pravděpodobně představuje způsob, jakým se podařilo dosáhnout politických režimů v Rumunsku minulého století.
Architektonický komplex Unirii, ve kterém se nachází Hotel Unirea ve Focsani, se nachází na staré hranici mezi Valašskem a Moldavskem. V centru se nachází Obelisk Unirii, opery skupiny umělců vedené sochařem Ion Jaleou. Hotel má železobetonové základy, cihlové zdiva s lamelovou pevností rámu a železobetonové pásy, postavené tak, aby odolaly zemětřesení o velikosti 9 stupňů. Stavba má výškový režim S + P + 8 ET, které jsou uspořádány takto: SUBSOL (technické prostory, ústřední vytápění, úkryt civilní ochrany, prádelna, sušení, žehlení, sklady technických zařízení, pánská hygienická skupina); PARTER (hotelová recepce s čekárnou, pošta, slavnostní sál, restaurace, kanceláře, koupelna); VYBAVENÍ 1-8 - Ubytovací kapacita je 213 míst s 5 apartmány, 98 pokojů s 2 místy a 7 pokojů s 1 míst. Objekt se rozkládá na pozemku o rozloze 3303 m² s rozlohou 1746 m², má dvě komerční prostory s výtahem na Unirii Boulevard (Shop Shop a Petshop). Nemovitost má mnoho výhod, které ji řadí do horní části investice hotelu.

Zveme vás, abyste objevili potenciál této nemovitosti.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB