Prodat Podnikání, Lepsa, Vrancea, Rumunsk, DJ 2L

Prodat - Cod. 37366

  • Typologie: Podnikání
  • Oblast: 1500 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: Parchet

REMAX Golden Home nabízí nejlepší příležitost investovat do Tulnici vesnice Lepsa, nejvíce ozonizované oblasti v Evropě. Objekt je ideálně umístěn vedle kláštera Lepsa, je plně zařízený a zařízený, slavnostně otevřen před dvěma lety, penzion je plně zapsán v turistické budově, může vám nabídnout návratnost investice v krátké době se správným řízením. Pozemek je o rozloze 1000 m2, kde je prostor pro grilování, altán, venkovní kuchyň, soukromé parkoviště se zeleným prostorem, kde se můžete rozšířit o 2000 m2, kde můžete přijít s šumivými nápady.
Technické detaily:
Vlastnost je nezávislá na instalaci fotovoltaických panelů se zásobníkem 3,3 kW / h, generátorem Kipor 16 kW, 8 solárními panely pro vytápění ATM, tepelným ústředním systémem Viessmann s 80 kw se zplyňováním a 24 kw elektrickým kotlem, fontánou , skupina čerpadel se stávající úpravnou vody, 750 l kotle a 1000 l pufru.
Konstrukce budovy je pevná s výškovou schématem P + 2E + M se železobetonovou konstrukcí, cihlovými stěnami a dřevem, které nabízejí nádherný design nemovitosti. Interiér penzionu je velmi dobře navržen a strukturován laminátovým tesáním, v přízemí se nachází obývací pokoj, kuchyň, jídelna, koupelna, fitness, sauna a technická místnost, nahoře každá místnost má velkorysý povrch, velké postele, nábytek z masivního dřeva, terasa a koupelna a v podkroví pokoj s nádherným výhledem.
Chcete-li zobrazit úplnou reklamu, navštivte prosím odkaz:

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB