Prodat Hotel, Focsani, Vrancea, Rumunsk, Unirii

Prodat - Cod. 37388

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 6239 m²
  • Pocet pokoju: 110
  • Podlazí: parchet,granit, marm

EXCLUSIVITA - KOMUNIKACE 0% KOUPIT
RE / MAX Golden Home Vám nabízí nejlepší investiční příležitost v kraji Vrancea. Hotel Unirea Hotel "EMBLEMA FOCSANI MUNICIPIULUI" je jedním z ubytovacích jednotek s tradicí z Focsani a nachází se na centrálním náměstí města. Focsaniho centrální trh má bouřlivou historii a pravděpodobně představuje způsob, jakým se v Rumunsku podařilo dosáhnout politických režimů v minulém století.
Architektonický komplex Unirii náměstí, kde se nachází Hotel Unirii ve Focsani, se nachází na staré hranici mezi Valašskem a Moldavskem. V centru je obelisk Unirii, opery skupiny umělců vedené sochařem Ion Jaleou. Hotel má železobetonové základy, cihlové zdiva s lamelovou konstrukcí a železobetonové pásy, postavené tak, aby odolaly zemětřesení o velikosti 9 stupňů. Budova má výškový režim S + P + 8 ET, které jsou uspořádány takto: SUBSOL (technické prostory, ústřední vytápění, úkryt civilní ochrany, prádelna, sušení, žehlení, sklady technických zařízení, pánská hygienická skupina); PARTER (hotelová recepce s čekárnou, pošta, slavnostní sál, restaurace, kanceláře, koupelna); ZAŘÍZENÍ 1-8 - Ubytovací kapacita je 213 míst s 5 apartmány, 98 pokojů s 2 místy a 7 pokojů s 1 míst. Objekt se rozkládá na pozemku o rozloze 3303 m² s rozlohou 1746 m², má dvě komerční prostory s otevřením na Unirii Boulevard (Shop of clothes and Petshop). Nemovitost má mnoho výhod, což ji řadí do vrcholu investic na hotelovém trhu.

Vyzýváme vás, abyste objevili potenciál této nemovitosti.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB