Prodat Zemědělský statek, ROMAN, Neamţ, Rumunsk, ROMAN

Prodat - Cod. 43053

  • Typologie: Zemědělský statek
  • Oblast: 999999999.999 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Tímto vám oznamujeme, že máte možnost investovat do zemědělské farmy, která se nachází v malebné oblasti Rumunska, přesněji v okrese Neamț, na hranici s krajem Vaslui.
Naše farma má 340 ha zemědělské půdy, z toho 50 ha vlastní, rozdíl je pronajímán nájemními smlouvami na dobu 4 až 15 let. Hodnota ročního pronájmu je 700 kg pšenice na ha nebo ekvivalent v lei. Tyto aspekty vám nabízejí mimořádný potenciál rozvoje a ziskovosti.
Argumenty, proč investovat do této farmy:
1. Povrch zemědělské půdy:
340 ha zemědělské půdy v okruhu 10 km představuje významnou konkurenční výhodu pro využívání zemědělských plodin v různých systémech rotace. Tato oblast půdy nabízí možnost diverzifikace plodin a zvýšení produkce.
2. Pojištěný majetek na 50 ha:
Z celkových 340 ha je 50 ha ve vlastnictví, což eliminuje rizika leasingu a zajišťuje dlouhodobou stabilitu. Vlastnictví těchto 50 ha vám dává plnou kontrolu nad farmou, která je nezbytná pro úspěch udržitelného zemědělského podnikání.
3. Strategická poloha:
Farma se nachází ve zvláště příznivé geografické oblasti, která těží ze snadného přístupu k silniční a železniční infrastruktuře. To usnadňuje přepravu zemědělských produktů na trhy, snižuje náklady a zajišťuje účinnou distribuci.
4. Rozvojový potenciál:
Využitím 340 ha zemědělské půdy máte možnost rozvíjet zemědělský byznys v mnoha směrech. Od extenzivního pěstování obilí a zeleniny až po chov zvířat se farma může stát silným a diverzifikovaným zemědělským pólem.
5. Zařízení v dobrém provozním stavu:
Další velkou výhodou je kompletní sortiment zemědělské techniky, kterou farma vlastní. Tyto stroje jsou v dobrém provozním stavu, což zajišťuje, že budete schopni pracovat s maximální účinností, minimalizují se časy údržby a provozní náklady.
6. Potenciál ziskovosti:
Investice do této 340ha farmy s vysoce výkonnými stroji a rozlehlou půdou může v dlouhodobém horizontu přinést významnou roli.
Zemědělství zůstává zásadním odvětvím pro zásobování potravinami a v kontextu rostoucí celosvětové poptávky existují velké příležitosti k dosažení značných zisků.
Závěrem lze říci, že naše zemědělská farma představuje výjimečnou příležitost pro zájemce o investice do zemědělství. S 340 ha zemědělské půdy, z toho 50 ha ve vlastnictví, a vysoce výkonnou zemědělskou technikou budete mít konkurenční výhodu na trhu a reálnou šanci na rozvoj ziskového a udržitelného zemědělského podnikání.
Cena 1 800 000 eur
Pro více informací a podrobností o této investiční příležitosti nás prosím kontaktujte.
Náš tým vám rád poskytne všechny podrobnosti, které potřebujete, abyste mohli učinit to nejlepší rozhodnutí pro vaši budoucnost v zemědělství.
Pozdravy,

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB