Prodat Vila, Oradea, Bihor, Rumunsk, Gheorghe Doja

Prodat - Cod. 42782

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 1053 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 2

Hledáte speciální nemovitost v Rumunsku? Chcete velkolepý dům, kde budete žít v harmonii a užívat si života s nádherným výhledem?
Dům, který vás bude každý den přesvědčovat, že stálo za to ho koupit?
Pokud ano, pak pro vás máme perfektní nemovitost, jen 5 km od centra města!

Na první pohled si všimnete jedinečné architektury, nábytku z masivu vyrobeného na zakázku, který se již jen zřídka vyskytuje, pečlivě vybraných lustrů, které vytvářejí dokonalou atmosféru pro nezapomenutelné večery s přáteli nebo rodinou.
Nemovitost se nachází v jedné z nejvyhledávanějších oblastí v Oradei, konkrétně na ulici Gheorghe Doja, a není vhodná pro každého, protože je doporučena pouze pro majitele s osobností.

V první řadě hovoříme o pozemku 1053 m2, obehnaném zděným plotem, který nabízí velmi velký prostor pro využití nemovitosti, na které byla postavena vila ve třech podlažích (D+P+E) , celkem zastavěná plocha . rozložená 579 m2 a užitná 417 m2.

Suterén tvoří dvě garáže, hala, sportovní místnost, posilovna, sklad potravin, sklad nářadí, prádelna, koupelna a technická místnost.

Přízemí tvoří kuchyně s jídelnou, obývací pokoj, hala, schodiště, koupelna a pracovna. Také v přízemí najdeme krytou terasu.
Patro tvoří: koupelna, dvě ložnice se šatnami, ložnice s vlastní koupelnou, terasa, předsíň a 3 balkony.

Venku najdeme bazén, altán pro relaxaci, gril a místo k jídlu. Zároveň v exteriéru domu máme i dětský koutek, aby komfort, který tato nemovitost nabízí, mohli skutečně pocítit všichni členové rodiny.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB