Prodat Dvoupokojový, sibiu, Sibiu, Rumunsk, Cristian, zona de Vest

Prodat - Cod. 42327

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 52 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

Prodej 2pokojového bytu Sibiu – 52,26 m2 užitné + 7,42 m2 lodžie – vila Mona Lisa (Gf + 2F, 3 byty/patro)

Byt na prodej představuje luxusní koncept a má podlahové vytápění, zateplení čedičovou vatou, balkon je kompletně dokončený na klíč, žula a bezpečnostní sklo. Obyvatelé budou těžit také z elektrických venkovních žaluzií a speciálního architektonického stylu: schodiště bude dodáno na klíč, obložené žulou, exteriér všech vil je dokončen na klíč s vložkami ze sibiřského modřínu a přírodního kamene. Celostátní jedinečné městské indexy. Procento územní obsazenosti je pouze 25 % a zelené plochy zabírají 45 %.

Obyvatelé areálu si užijí klid, čerstvý vzduch, ale také krásný výhled na hory. Bohatá vegetace znamená, že vily jsou efektivně obklopeny zelení. Vzdálenost 4 minuty do oblasti Industrial West, 4 minuty na metro a 15 minut do historického centra Sibiu. Vzhledem k poloze v Cristian, v této oblasti je mnoho obchodů, nákupních center. Ve druhé fázi rozvoje sousedství budou vybudovány komerční prostory: supermarkety, lékárny, tělocvična atd.

Proč je rezidenční komplex DaVinci jiný?

- Velkolepý reliéf systematizovaný vertikálně v úrovních. Okolí je zastavěno na pozemku, který má obecný sklon v ose SEVER-JIH. Vertikální systemizací celého okolí bude reliéf leštěn v úrovňových stupních v ose SEVER-JIH. V podstatě jsou paneláky umístěny na různých úrovních jako židle v amfiteátru.

- Bohatá vegetace od prvního dne

- Dostupnost a nedostatek dopravních zácp. DaVinci Homes má 4 vchody - východy. Snadný přístup do Sibiu prostřednictvím 3 různých tras: (1) jižní okruh, (2) severní okruh, (3) státní silnice Sibiu - Cristian.

- Jednotná architektura: pouze 6 typů vil tvoří celou čtvrť

- Intimita uvnitř vily (na rozdíl od bydlení v paneláku společně s desítkami rodin). Většina vil má 9 apartmánů (3 na patře).

- Vybudování 4 dětských hřišť a fotbalového hřiště, které bude následně spravovat sdružení obyvatel

- Dispozice všech balkonů orientovaných na JIH s výhledem na hory

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB