Prodat Domek, CISNADIOARA, Sibiu, Rumunsk, Cisnadioara

Prodat - Cod. 38401

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 478 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 2
  • Majetkové poměry: Excellent

Když se splní sny: Zde najdete nemovitost první třídy! Tento dům, který splňuje nejvyšší standardy, je umístěn ve velkém parku o rozloze 1502 m² a je připraven pro vás a vaši rodinu. Postaven v roce 2010, unikátní dům je v mátovém stavu, modernizovaný a má luxusní vybavení.

Již z vnějšku tato nemovitost nabízí prostornou, prestižní příjezdovou cestu, která nabízí parkování pro minimálně 10 aut. Přibližně 478 m² obytné plochy se rozprostírá na 2 podlažích a celkem 7 pokojích, takže každý člen rodiny má své vlastní malé království, aby se cítil dobře!

Majitel domu je plánován na 8 let a vlastně prodává příběh, který byl dokonalým domovem pro milovníky přírody, jedinečné krajiny, klidu a intimity.

Nachází se v krásné oblasti Cisnadioara, dům se širokými okny a výhledem na les je skutečnou oázou klidu

Semi-Basement je místem, kde začíná příběh s krásnou horskou skalní strukturou a kombinací masivního dřevěného nábytku. Najdete zde plně zařízený a vybavený kuchyňský kout, obývací pokoj s krbem a jídelním koutem, koupelnu a vstupní halu na další úroveň. Z obývacího pokoje máme přístup do prostoru za domem, kde je terasa s krytým grilem, jacuzzi, lehátka, houpací síť, skalní sklep / vinný sklípek a spousta zeleně.

Příběh pokračuje do další úrovně (přízemí), kde je prostorný obývací pokoj o rozloze 42 m2 s krbem a vstupem na krytou terasu, kancelář, koupelna a hlavní sál s předním vchodem (hlavní vchod). Mezi touto úrovní a prvním patrem je pokoj pro hosty na 2 podlažích se speciální architekturou a dřevěným schodištěm.

V prvním patře se nachází prostor na spaní s velkou palubou, šatna, 2 velkorysé ložnice s velkými okny a nádherná koupelna s plochou 25 m2.
Příběh dokončujeme na poslední úrovni - v podkroví, kde je velkorysý prostor 120 metrů čtverečních zcela opotřebovaný dřevem. Tato oblast je určena pro relaxační aktivity, hry a také kulečníkový stůl.

Budova se prodává zařízená a vybavená, jak je vidět na obrázcích, jak povrchová úprava, tak nábytek jsou vynikající kvality.

 

Funkce:

Nábytek je vyroben z masivního dřeva, včetně podlah, vnitřních schodů a teras.

Budova je kompletně zateplena čedičovou vlnou 10 cm a střecha je vyrobena z keramické dlažby.

Dům je vybaven podlahovým vytápěním, plynovým kotlem, krbem + teplovodním pufrem, trojitými prosklenými okny (výrobce Q-Fort)

Kromě vily je k dispozici dřevěná úložná plocha, 3x3 basketbalové hřiště, garáž + sad

Poloha: Tento vynikající nemovitost se nachází v Cisnădioara, v srdci přírody.

Přístupové cesty k objektu jsou 100% asfaltové, s výjimkou 200 m (zpevněná cesta).

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Iulia Baltes
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB