Prodat Zemědělská půda, Barlad, Vaslui, Rumunsk, Principala

Prodat - Cod. 39172

  • Typologie: Zemědělská půda
  • Oblast: 470000 m²
  • Pocet pokoju: 17
  • Podlazí: 1

Prodávám farmářské a ovocné plantáže.
Farma se skládá z budovy P + 1, další budovy se 2 byty o rozloze 270 m2, mechanických dílen a tesařství vybaveného nástroji a stroji, velkého skladování a velkého povrchu pro skladování ovoce (zahrnuje také chladírnu). . Uvnitř 2 hektarů farmy jsou také plantáže ovoce třešní, třešní, třešní a broskví, čerpací místnost pro 2 hluboké studny, toalety se sprchou a toaletou pro zaměstnance, 3 místnosti pro stálé zaměstnance a šoupátko. Osvětlovací stožáry, síť a transformátor jsou majetkem společnosti. K dispozici je také budova, která byla navržena pro salaše a má všechna zařízení: keramické obklady a dlažby, tekoucí vodu a velkou chladnou místnost. Ohrada farmy je oplocená a přístup je přes automatickou bránu a další pevný kov. Uličky a přístupové cesty umožňují vstup pneumatik nebo automobilů s vysokou kapacitou a farma se nachází na asfaltové silnici. Vytápění se provádí pomocí kotle na dřevo s radiátory, ale jsou zde také kamna. Celková zastavěná plocha je více než 3000 m2.
Součástí nabídky je také 43 hektarů sadů v majetku (plantáž a investice patří společnosti), půda poskytnutá od ADS na 49 let. Na zemi je rybník, hluboká studna, oplocení elektrický plot, ochranná kabina. Sad je nyní omlazován výsadbou ovocných stromů 40.ooo. Průměrná produkce je 400–500 tun / rok

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB