Prodat Vila, Dumbravita, Timisoara, Rumunsk, str Fagaras

Prodat - Cod. 24901

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 1200 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 4

Majitel prodává vilu P + M červený na celkové ploše 393 m² Fagaras vyvinut v následující konfiguraci:

- 170 m² přízemí: garáž, samostatný obývací kuchyně s přístupem na terasu, kuchyň se spíží a šatnou a připojení na terasu, hala s přístupem na schodiště a toaletou, dvě velké ložnice, technická místnost, velká koupelna (sprchovací kout sauna, rohová vana, dvojité lavabo a WC)

- Přibližně 170 m² patře obývací pokoj / obývací pokoj, ložnice pryč kitchineta, sprchový kout, kancelář, tělocvična pokoj a / nebo relaxace. K dispozici je krásná velká terasa s lounge spojení kancelář orientovanou lesa. V této oblasti se nachází 65 m podkroví, které lze sjednat jako doplňkové koupelny a jedné nebo dvou místností.

Dům byl proveden červenou fázi materiály jsou nejvyšší kvality (30cm cihla Poroterm systém pro vnější stěny a 20 interiérů, provedený řádný dohled nad technickou architektem projektu a projektu dohledu, výjimečnou konstrukci (APX 12 tun železa) s stravování a větrané střešních tašek Creaton, ochranná vrstva proti vlhkosti, nadmořské výšce 60 cm, sedadla 16cm podkroví a desky, atd

Dům je postaven na pozemku o 600 metrů čtverečních, FS = 20 x 30. Volitelně můžete diskutovat o nabývání pozemků se nachází v blízkosti (přilepený na lesní pozemek, z něhož je postaven dům, stejně jako povrch)

Vybavení v okolí:

- Na 250 m je budoucnost tělocvična pro vnitřní dění ve stadionu (nedokončeného): http: / / www. opiniatimisoarei. ro / o Stánek se- mzda de- de- nadměrné Sport- ultramoderna- 2000 čtverečních m- langa- Timisoara- in- dumbravita- vezi- fotografické jak-VA vzhled / 15/04/2014 /

- Škola, základní a trolejbus zastávka je 700 m.

Pro jakékoliv další podrobnosti (fotky, design, architektura), prosím, kontaktujte mě e-mailem.

Cena: 115. 000 (pevná)

K dispozici je také možnost změny v šedé, ale musí být podrobně popsány.

Rog a nabízí maximální spolehlivost

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB