Prodat Vila, Cluj Napoca, Cluj, Rumunsk, Jucu de Mijloc

Prodat - Cod. 28789

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 85 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Moderní vila připraveni přejít do venkovské oblasti 10 km od letiště v roce 2006. Tato architektonická vila je pastvou pro oči. Vybavené veškerým komfortem, včetně jacuzzi a kuchyňskou linkou se všemi spotřebiči. Jednou k domu garáž má prostor pro vaše auto. Nemovitost se nachází v krásné oblasti, kde se probudit za zvuku ptáků. Pouze 17 km od Cluj Napoca, velký a známý město v Transylvánii. Dálnice je breikbaar za 5 minut a vede do města Cluj a mezinárodní letiště. Podívejte se na Cluj může být výhodné s Wizzair. Dispozice: V přízemí přízemí se nachází vstupní hala, velký obývací pokoj, kancelář / ložnice, sprchový kout, kuchyň, technická místnost, zimní zahradu a garáž. První patro: Otevřené schodiště je v prvním patře přístupné. Zde jsou dvě ložnice a koupelna s jacuzzi. Prostorná střešní terasa je přístupná z obou ložnic přístupné přes francouzské dveře. Vila se vztahuje na 85 metrů čtverečních zastavěné plochy na betonovém základu, s cihelného zdiva, na které se vztahuje štěrkem. Na pozemku je oplocený a má příjezdovou cestu asi 25 metrů. Celkový pozemek má rozlohu 525 metrů čtverečních. Energeticky úsporné, plně vybavena osvětlením LED.
Architektura a design vytvořit moderní a abstraktní charakter a jsou obzvláště příjemné na pohled nekonformní. Nemovitost se nachází v krásné oblasti, kde se probudit za zvuku ptáků. Pouze 17 km od Cluj Napoca, velký a známý město v Transylvánii. To může být dosaženo po dálnici za pouhých 20 minut. -The Celkový pozemek má rozlohu 525 metrů čtverečních.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB