Prodat Vila, Bucarest, Bucharest, Rumunsk, Domnesti

Prodat - Cod. 23413

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 5000 m²
  • Pocet pokoju: 17
  • Podlazí: 1

Duplex vila na prodej v Domnesti - Clinceni, S + P +1 + M, speciální vlastnost dokončena v roce 2002, s působivým a velkorysé ahitectura, pozemek 5000 m² užitná plocha 1500 metrů čtverečních, celková plocha je 1590 m² stopa je 400 m a 30 m² font ulice. Vila je vhodná pro kancelář konzulátu kanceláře pro různé společenské aktivity, v kanceláři nebo bydliště.
Skládá se ze 2 budov postavených v zrcadle, ideální pro rodinu nebo dvou velkých rodin s 17 pokoji, uspořádány takto:
V přízemí jsou 2 kuchyně s přímým výstupem na dvě velké terasy (jedna se vztahuje k zadní části domu), obývací pokoj a 2 koupelny. , 2 ložnice, obývací pokoj, kancelář, 2 obývací a skladování palce. Na prvním stupni je 7 ložnic, kancelář, 4 koupelny, 5 terasy. Ložnice podkroví je rozděleno do 3 ložnice, knihovna, 2 koupelny a velký otevřený prostor, který může být rethough. Suterén tvoří garáž pro 4 auta, technických místností, skladování. Dvůr je krajinářský s ovocnými stromy, růže, zavlažování trávníku anexe. Nedaleko se nachází mnoho zajímavostí, jako je snadný přístup k DN1-A2, Mega Image, Bricostore, parku, atd.. Kromě toho si můžete vychutnat oázu klidu, čerstvého vzduchu a zeleně. Tato nemovitost je ihned k dispozici a je prodáván za cenu 1,25 milionu eur

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB