Prodat Stavební parcela, Pecica, Arad, Rumunsk, Pecica 317235, Rumanía

Prodat - Cod. 41784

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 350000 m²
  • Pocet pokoju: n/a
  • Podlazí: N/A

Těžištěm návrhu je sektor logistiky, na který, stejně jako na mnoho jiných, měly nejnovější události na jedné straně silný negativní dopad, ale zároveň se vytvořily nové příležitosti kvůli nutnosti přizpůsobení. Hovoříme o větší poptávce po logistických skladovacích prostorech, konsolidačních operacích pro intermodální dopravu nebo distribuci navázané na poslední míli. Je to realita, kterou jsme svědky růstu závratnou rychlostí v důsledku rostoucí spotřeby, kterou jako společnost zažíváme.

Jak dobře víte, východní země jako Rumunsko nebo Bulharsko zažívají po vstupu do Evropské unie exponenciální ekonomický růst a stále více investorů využívá „boomu“ získáváním strategických pozemků, využívajících toho, že stále existuje lze nalézt zajímavé mezery na trhu. explodovat.
V tomto konkrétním případě bychom mluvili o místě velmi blízko hranic s Maďarskem, mladé průmyslové oblasti, ve které již máme zastoupení jako Duvenbeck a GB Company, mezi nejznámější. V areálu se mimo jiné staví parkoviště a mytí nákladních vozidel, čerpací stanice, restaurátorské a skladovací sklady.

V přiložené prezentaci si budete moci blíže prohlédnout firmy, které v současné době působí, a v boxech s názvem 'Lucas Marian Stelian' prostory k prodeji či možnosti jiných obchodních návrhů.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB