Prodat Stavební parcela, Cernica, Ilfov, Rumunsk, Strada Libertății

Prodat - Cod. 43151

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 8000 m²
  • Pocet pokoju: -
  • Podlazí: -

Vnitroměstský pozemek na prodej v obci Bălăceanca, obec Cernica o rozloze 8000 m2, otevření 22 ml na asfaltové ulici v roce 2021. (otevření 2 přístupových cest)
Pozemek má plyn a elektřinu u jednoho otvoru na hranici pozemku, kanalizace a voda jsou na přilehlé ulici, v plánu obce je rozšíření v letech 2022-2023, u druhého otvoru jsou veškeré inženýrské sítě.
V blízkosti pozemku máme 500 m Profi, zubní ordinaci, lékařskou ordinaci, lékárnu, mateřskou školu, střední školu č.p. 3 a nové Outletové centrum Fashion House Pallady (z nemovitosti sem, autem to uděláte přesně 5 minut), kde najdete obchody s oblečením, kavárnu a restauraci.
Velkým plusem oblasti je skutečnost, že pro přístup ke vjezdu do Bukurešti jsou následující trasy: na Autostrada Soarelui A2, na A0 (ve výstavbě, plánovaná jako pás Bukurešti) nebo přes obec Glina, směrem na Splaiul Unirii.
Vzdálenost do obchodní oblasti Blvd Theodor Pallady, metro Anghel Saligny je 10 minut jízdy autem. Najdete zde všechny obchody, které potřebujete, jak obchody s potravinami, tak i obchody pro kutily, obchody s interiérovým designem nebo restaurace.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB