Prodat Jiné (Pozemky), C.A.Rosetti, Tulcea, Rumunsk, C.A. Rosetti, Tulcea, Romania, Europa

Prodat - Cod. 39229

  • Typologie: Jiné (Pozemky)
  • Oblast: 68.38 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 1

Společnost, která vlastní 456 ha (1,819 akrů) rybníků v koncesní smlouvě na 45 let (2007–2052) nacházející se v mimořádné deltě Dunaje, která teče do Černého moře, která se nachází v Evropě SE v Rumunsku, s vynikajícím turistickým potenciálem, ale také rybolovem a zemědělství, hledající investora, vývojáře nebo spolupracovníka.
Nabízíme také 10% provizi, pokud doporučíte potenciálního kupujícího.
Naše společnost má: nemovitostní smlouvu představující dlouhodobý majetek, jako je stavba vodních přehrad se šířkou 10-20 ma délkou 13 km prostorových kanálů a surfový rybolov různých šířek a stejné délky, který zase pohlcuje rákosovou plošinu kolem 650 hektary.
Jedinečným projektem cestovního ruchu v Evropě, který spočívá v vybudování turistického komplexního letoviska s 1000 lůžky v plovoucích domech umístěných přímo na rybářských a navigačních kanálech, by byl náš návrh pro investora.
Vybavením celé infrastruktury služeb pro turisty, touroperátoři propagující nabídku mezinárodního cestovního ruchu, propagace prostřednictvím hlavních cestovních kanceláří povede k obsazení až 6 měsíců v celé sezóně s velkým počtem šťastných turistů, což povede k rychlé návratnosti investic.
Spolu s projektem cestovního ruchu mohou současně rozvíjet odvětví akvakultury a zemědělství. Rostoucí juvenilní ryby, růst vzácných druhů žab, pijavic a průmyslových plodin může vést k tomu, že roční příjem dosáhne více než 10 milionů EUR.
Společnost, která vlastní koncesi a vlastnictví půdy, prodáváme za poloviční ocenění aktiv kvůli nedostatku finančních prostředků a zkušeností v cestovním ruchu.
M

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB