Prodat Hotel, Maramures, Maramureş, Rumunsk, 3/B Star Sambrei Borsa

Prodat - Cod. 40908

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 7194 m²
  • Pocet pokoju: 25
  • Podlazí: 3

Ohromující developerská budova na prodej v Rumunsku

Tato ohromující budova se nachází ve městě Borsa v oblasti Maramures, Rumunsko.
Jedná se o potenciální vysoce ziskový investiční majetek, jeho velká budova dokončená v exteriéru.
V současné době je k dispozici jeden apartmán s vlastní koupelnou a vybavením, k dispozici jsou plány dalších 27 bytů.
Samotná budova má velký potenciál pro rozvoj na hotel/pečovatelský dům/soukromou nemocnici/ústup atd., Možnosti jsou nekonečné!
Tato nemovitost je způsobilá pro 200 000 EUR v evropských fondech pro začínající pohostinství. Více informací o tom najdete zde -
https://www.startupcafe.ro/finantari/fonduri-firme-2019-turism-pensiuni-restaurante.htm
Funkce/vybavení:
Jeden apartmán s vlastní koupelnou
Plány na dalších 27 bytů
Velký potenciál rozvoje
Plocha pozemku 7194m2
O oblasti:
V tomto městě se zachovala nejtradičnější rumunská kultura, známá jako jedna z nejvýznamnějších rumunských turistických destinací. Nedaleko se nachází Cascada Cailor, nejdelší vodopád v Rumunsku. Také známý pro letní a zimní sporty, v zimě sjezdovka, v létě turistika, paragliding, horské sporty!
Maramureș je geografický, historický a kulturní region v severním Rumunsku a na západní Ukrajině. Nachází se na severovýchodních Karpatech podél horní řeky Tisy; pokrývá depresi Maramureș a okolní karpatské hory.
Alternativně se termín Maramureș používá také pro rumunský kraj Maramureș, který obsahuje jižní část historického regionu.
Maramureș je údolí obklopené horami Oaș, Gutâi, Țibleș a Rodnei (severní část Vnitřních východních Karpat) na západě a jihu, pohoří Maramureș a centrální část Vnějších východních Karpat na východě a severu s tenkým otvorem na Chust. Několik desítek malých horských řek a potoků se vlévá do řeky Tisa. Je zalesněný a není snadno přístupný.
Hranice regionu jsou mezi rovnoběžkami 47 ° 33 'severní šířky a 40 ° 02' severní šířky a poledníky 23 ° 15 'východní délky a 25 ° 03' východní délky. Maramureș představuje jednu z největších depresí v Karpatech a pokrývá o rozloze asi 10 000 km².
Jeho délka od Khust po Prislop Pass je asi 150 km a šířka od severu k jihu je až 80 km.
Hlavní horské průsmyky spojující Maramureș se sousedními regiony jsou vysoké a v minulosti byly v zimě těžko dostupné. Průsmyk Prislop (vysoký 1414 m) spojuje region na východě s Moldavskem, Dealul Ștefăniței (1 254 m) na jihu s Transylvánii, Pintea Pass (987 m) směrem k Baia Mare a Fărgău (587 m) na západě směrem k zemi Oaș , zatímco průsmyk Frasini (Yasinia; 931 m) spojuje region na severu s Haličí.
Hory obklopující tento region zabírají více než polovinu oblasti. Několik vrcholů dosahuje nad 2 000 m, například Pietrosul (2 303 m) v horách Rodnei na jihu a Hovârla (2 061 m) v Muntele Negru (Cernahora) na severu.
Těžké zalesněné hory udržují mnoho chráněných druhů rostlin, jako je tis (Taxus baccata), modřín (Larix decidua), borovice švýcarská (Pinus cembra), protěž (Leontopodium alpinum); a zvířata, jako je rys (Lynx lynx), kamzík (Rupicapra rupicapra), svišť alpský (Marmota marmota), orel skalní (Aquila chrysaetos) a tetřev hlušec (Tetrao urogallus).
Poslední mudrc z dnešního území Rumunska, symbol Maramureş, byl loven k vyhynutí v roce 1852. V horských řekách stále žije místní odrůda lososa.
V Maramureș bylo vytvořeno několik chráněných území. Národní park Rodnei Mountains byl vyhlášen v roce 1930, přírodní park Maramureș Mountains v roce 2004 a existuje mnoho dalších jeskyní, soutěsek, skalních útvarů a jezer, které jsou oficiálně chráněnými oblastmi.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB