Prodat Hotel, Bucuresti, Bucharest, Rumunsk, Bd. Decebal, Nr 19, Sector 3 , Bucuresti,

Prodat - Cod. 24578

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 5800 m²
  • Pocet pokoju: 70
  • Podlazí: 10

Strategicky se nachází v moderní části Bukurešti, v srdci nových finanancial čtvrtí a jen pár minut od hlavních městských světel, Golden Tulip Times je snadno dostupný ze všech částí města.
Hotel se nachází jen pár minut chůze od největšího stadionu v Rumunsku s názvem Národní aréna - Lia Manoliuová sportovního areálu, kde se v roce 2012 UEFA Eurpa League Final konal a nejen to.
Golden Tulip Times je full service hotel, navržen tak, aby vysoce náročné hosty, stavět na pozemku o ploše 550 m² a celkem 5,800 sestavení m². Díky 70 prostorných a pohodlných pokojů, doplněné o elegantní restaurace v mezipatře, trendy tematický coffee bar ve vstupní hale a jedinečný panoramatický Club v nejvyšším patře, hotel nabízí příjemný zážitek pro všechny host, obchodní a volnočasové cestující.
Od 2009, hotelová mise byl změněn z "Vstřícný vás a vaši firmu" na "Vaše rozdíl", když je hotel spustila novou kampaň za účelem prokázání hosty, které mohou mít příjemný pobyt přidáním inovativní způsoby, jak splnit své požadavky a ke zvýšení jejich pobytu.
Hotel také přijali poslání Golden Tulip Hospitality Group zastoupeny mezinárodními standardy, místní chutí, který zajišťuje vysoké standardy kvality při zachování tradiční vzor rumunské pohostinnosti.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB