Prodat Čtyřpokojový, brasov, Brasov, Rumunsk, Cerbului 27

Prodat - Cod. 30286

  • Typologie: Čtyřpokojový
  • Oblast: 45.525 m²
  • Pocet pokoju: 4+
  • Podlazí: parchet, gresie

Byt investor ve starém městě

Prodám byt v domě s jednou úrovní, skládající se ze čtyř místností, chodba, kuchyň, dvě koupelny, spíž, skříň, sklepních a podkroví cihlovou klenbou s výškou 3,5 metru.
Byt má 117 metrů čtverečních v přízemí, plus 13 metrů suterén, plus asi 80 metrů čtverečních využitelné podkroví a specifikum, že tři vstupy má, skládající se ze tří pokojů každý, tedy kuchyně, obývací pokoj a koupelna umožňují rozdělit do přízemí do tří jednotek, kde schodiště, dva podkrovní pokoje.
Prvotní výpočty ukazují, že tyto tři domovy by měly mít minimálně 70 metrů čtverečních a 65 metrů čtverečních, z nichž každý 62 metrů čtverečních nebo téměř 200 metrů čtverečních obytné plochy.
Nachází se v klidné ulici, jen 2 minuty od Černého kostela a uličkou v Tampě, který je umístěn přesně kolmo na vrchol hory, jsou tři apartmány se nacházejí v nejvíce žádoucí Brašov a relativně snadno zařídit, protože stavby stěny silné a dřevěné konstrukce střechy ve velmi dobrém stavu, nevyžadující výměnu, pouze finální montáž. Každý investor může provést výpočet částky zaplacené za dům, plánování nákladů a přínosů, které činí jejich dokončení.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB