Prodat Zemědělská půda, BAILESTI, Dolj, Rumunsk, Afumati, Dolj, Romania

Prodat - Cod. 38476

  • Typologie: Zemědělská půda
  • Oblast: 104800 m²
  • Pocet pokoju: N/A
  • Podlazí: N/A

PRŮMYSLOVÁ BUDOVA ZEMĚ ZA VELMI ATRAKTIVNÍ CENU. V oblasti s mnoha zahraničními průmyslovými investicemi.
Pozemek na prodej: 10,48 ha (104 800 m2) v jedné výměře za 3 EUR / m2. Pozemek se nachází na okraji obce Afumati, okres Dolj, Rumunsko. Pozemek má výstup na asfaltovou silnici (místně pojmenovanou DJ561A), která spojuje Craiovu s Calafatem.
Spiknutí je v čtyřúhelníku. Od řeky Dunaj k pozemku je asi 20 km. Most Calafat-Vidin leží 50 km západně od pozemku. Železnice Craiova-Calafat je vzdálena cca 2 km od pozemku (všechny uvedené vzdálenosti jsou na silnici, nikoli v přímé linii).
Pozemek může být použit jako průmyslová nemovitost. Kromě průmyslového majetku mohou být také postavena sila pro obiloviny nebo sklady zboží. Přívod vody a elektřiny je přítomen. VŠECHNY TITULOVÉ VĚTY JSOU OBJEDNÁVKY.

Naše formální předpoklady pro transakci jsou následující:
Odpověď: Nelze přijímat platby v plné ani částečné výši, které se neprovádějí bankovním převodem. Jakkoli malá částka může být, nemůžeme ji získat takovými prostředky, jako je platba v hotovosti nebo společnosti, které nabízejí převody peněz mezi lidmi, jako je Western Union.
B. Nelze tolerovat žádný druh praní špinavých peněz.
Pokud potenciální kupující splní tyto dva formální předpoklady a přeje si koupit naši zemi, máme pro transakci další řadu podmínek:
I. Smlouva, kterou oba dva podepíšeme, nemůže nabývat právní hodnoty, dokud nebude notářsky ověřena u oficiální notářské veřejnosti v Rumunsku.
II. Potenciální kupující i my musíme osobně navštěvovat oficiální notářskou veřejnost v Rumunsku, kde potenciální kupující prokáže svou solventnost (schopnost koupit náš pozemek) autentickými bankovními výpisy na oplátku za naši prezentaci našich vlastnických listin a veškerou řádnou dokumentaci v souladu s platnými rumunskými zákony.
III. U notářské veřejnosti musíme oba předložit platné doklady totožnosti, jako jsou občanské průkazy, pasy atd.
IV. Smlouva, která má být notářsky ověřena, bude obsahovat tři základní podrobnosti: pozemek, o kterém se jedná, diskuse o naší prodejní ceně a jeho (kupní cena pro našeho (budoucího) kupujícího) a úplné informace o naší totožnosti prodávajícího a jeho totožnosti jako kupujícího.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB