Prodat Vila, Poiana Sarata, Bacău, Rumunsk, Poiana Sarata

Prodat - Cod. 38209

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 10000 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2

Krásná vila v horské oblasti Poiana Sarata (100 km od Brasova).

Vila se rozkládá na ploše 10.000 m2, s množstvím rekreačních zařízení, jako je venkovní bazén, tenisové a volejbalové kurty s nočním osvětlením, dětské hřiště, gril a ohniště, stejně jako krásná zahrada.

Tato nemovitost se nachází na slaném vodním prameni, který má mnoho zdravotních výhod, takže je ideální polohou pro útulné lázně a wellness resort.

Postavena v roce 2010, vila má rozlohu 500 m2: suterén + 3 demi-patra a 2 hlavní podlaží. Má 5 plně vybavených pokojů, 3 vysoké, otevřené prostory, 8 koupelen, plně vybavenou kuchyň, posilovnu s parní saunou, bazén, 3 terasy, velkorysou komoru a vinný sklípek.

Dům má samostatnou cihlovou konstrukci se všemi potřebnými zařízeními, ústředním vytápěním, tekoucí vodou, kanalizací a elektřinou. Dvůr a zahrada jsou dobře postaráno, s dostatečným množstvím parkovacích míst, elektrickou brankou a dlážděným vchodem. V ceně je zahrnuta celá plocha pozemku, veškerý potřebný nábytek a služby, jakož i další prostor pro bydlení pro zaměstnance.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB