Prodat Vila, Comarnic, Prahova, Rumunsk, Ghiosesti

Prodat - Cod. 42434

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 500 m²
  • Pocet pokoju: 12
  • Podlazí: Concrete

Prodám nemovitost (bývalý turistický penzion mimo provoz)
Prodám budovu (bývalý turistický penzion mimo okruh), postavenou v roce 1994, v nadmořské výšce 600 m, složenou ze 2 domů (první o rozloze 380 m2 a druhý 125 m2), s 10 ložnicemi, 2 obytné místnosti (hlavní je zařízeno sbírkovým nábytkem ve stylu 20. století), 7 koupelen, suterén s vinným sklípkem, 5 teras, které poskytují panoramatický výhled na Prahové údolí. Je vybaven ústředním topením, tekoucí vodou, plynem, telefonem a TV kabelem. Má mladý sad s cca. 140 ovocných stromů, na ploše 2675m2, bez sousedů, s altánkem, grilem, pingpongovým stolem a houpačkou pro děti. Nemovitost se prodává kompletně zařízená a vybavená. Obchodní příležitost jak v oblasti cestovního ruchu, tak jako centrum péče o seniory.

Popis okolí:
Orasul Comarnic je město ležící na území župy Prahova, v Muntenia, ve vzdálenosti 52 kilometrů od Ploiesti. Město spojuje Podkarpaty Prahova a jižní část pohoří Baiului v údolí řeky Prahova. Reliéf představují kopce a horské oblasti, díky nimž se město nachází v nadmořské výšce mezi 500 a 800 metry, zřídkakdy dosahuje hranice 1000 metrů. Klima je příjemné a příznivé pro procházky a dovolenou, protože teploty se v létě drží pod 30º Celsia a v chladném období kolem 0º Celsia. Dokumentární atestace Comarnic se odehrává v 15. století, na počátku byla vesnice ovládaná bojary z Mărgineni. Od 17. století přešla správa obce do rukou rodin Cantacuzino a Filipescu a v 19. století do rukou rodiny Bibescu. Obyvatelé Comarnice byli známí jako zruční povozníci, kteří prováděli výměnu zboží, nejprve na koních, poté pomocí samaras a chevanes, mezi Câmpina a Braşov. Comarnicul se z hlediska služeb hodně rozvíjí v oblasti cestovního ruchu, množství vil a penzionů přitahuje turisty z celé země, zejména však z oblasti hlavního města. Klidná atmosféra a pohodové procházky městem nebo okolím jsou dva atributy, které charakterizují město Comarnic.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB