Prodat Vila, Busteni, Prahova, Rumunsk, Alexandru Ioan Cuza

Prodat - Cod. 37345

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 440 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 3

alpská rodinná vila v austrijském stylu v Zamora / Busteni, Prahova údolí (130 km od Bukurešti), nejznámější horské údolí v Rumunsku. 440 m² na 500 m² pozemku. Postavena v roce 1997 a renovována v roce 2016, 6 ložnic, 3 koupelny a saunu, exteriér z kamene a vkusu, s nádherným výhledem na celé pohoří Bucegi. Velmi blízko k nejkrásnějším rumunským hradám, včetně Dracula's Castle.

Nemovitost má vchody na 2 ulicích a 3 samostatných vchodech. Vnitřní schodiště z masivního dubu a podlahy, krb, plynové vytápění, nový bojler, terasa, velkorysý altán a 3 balkony. Nové velké okna s dvojitým zasklením Salamander. Stará zahrada s evergreeny, ovocnými stromy a květinami. Garáž pro 2 auta.


A. Přízemí - 130 m2, krytý vchod, rekreační místnost, vybavená kuchyň, jídelna s nádherným výhledem do zahrady, okno 10 m2, skladovací prostory, čerpací místnost, WC, sauna a nová sprcha.
Plynové vytápění, ocelové radiátory, nový kotle Ferroli 67KW.

B. 1. patro - 100 m2, 3 ložnice, hlavní ložnice s výklenkem s okny 8 m2, 2. vchod ze skleněných dveří terasy, obývací pokoj s plynovým krbem, 1 koupelna s velkou vanou, masivní dřevěné lakované skleněné dveře, masivní dřevěné podlahy.

C. 2. patro - 80 m2, 3 ložnice - každý s balkonem. Hlavní ložnice mají okna od podlahy ke stropu s výhledem na hory. Koupelna se sprchou.

D. podkroví - 50 m2, dokončené v dřevě, s úložnými prostory.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB