Prodat Vila, bucharest, Bucharest, Rumunsk, Sos. Alexandria, nr 187

Prodat - Cod. 31849

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 350 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: Marmura

Nabízíme k prodeji novou vilu, která se nachází v Alexandrijské břidli u hypermarketu Cora, postavena v roce 2000 s vysokou kvalitou povrchů. Vila je GF + M o celkové užitné ploše 330 m2 sestávající z 295 m2 využitelného interiéru + venkovní krytá terasa o velikosti 35 m2. Dům je postaven na železobetonových rámech a dvorcích, izolovaných na vnější straně 10 mm polystyrenem, na pozemku o rozloze 530m2 s otvorem do Alexandrie 17 mil.
Vila je velmi rozdělená a má 6 pokojů, 3 koupelny, 1 vinný sklípek, sušárnu, garáž s 2 parkovacími místy s přístupem az domu, krytou terasu o velikosti 35 m2. Povrchová úprava je prémiová, má vlastní plynový kotel, podlahové vytápění, dovezený pískovec, dvojité parkety, masivní dubové dveře, kamerový systém a poplašný systém, vstupní dveře s dálkovým ovládáním, dvoupatrový dvůr a výhled na trávník. Potřebné podmínky pro rodinu, která se chce těšit z vesmíru a zahrady o krok od centra Bukurešti. Budova a umístění jsou ideální pro různé podniky

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB