Prodat Podkrovní garsoniéra, Potoci-Bicaz, Neamţ, Rumunsk, Izvorul Muntelui, Bicaz, Neamt

Prodat - Cod. 29867

  • Typologie: Podkrovní garsoniéra
  • Oblast: 4900 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: piatra

K prodeji šarže ze tří rekreačních domů, plně zařízené a vybavené v turistické oblasti se nachází v Spring Mountain Ceahlau National Park Rumunsku. Tyto tři domy jsou postaveny v roce 2010, dřevěný základ postaven z říčních skále, na dvoře je oplocen, podél které stromy jsou vysazeny. Související pozemku je 4900 metrů čtverečních (otevřeno 35 ml a 140 ml délky), s utility (voda a elektřina), ohřev se provádí pomocí terakotových kamen.
Dva z nich jsou složeny z: přízemí a podkroví + terasa (přízemí obývací pokoj s americký styl kuchyně, koupelny a 2 ložnice a podkroví je ložnice s koupelnou a další pokoj, který lze využít jako úložný prostor)
3. Je v přízemí a podkroví + terasa (přízemí do obývacího pokoje, kuchyně, 2 ložnice a koupelna a podkroví je ložnice s koupelnou a další pokoj, který lze využít jako úložný prostor.

Tato oblast je nádherný s krásnou krajinou s rozvojem turistického potenciálu, je v těsné blízkosti přehrady a Spring Horské středisko Durau. Cena za balíček se třemi kabinami: 49,900 eur obchodovatelné

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB