Prodat Kancelář, Bukarest, Bucharest, Rumunsk, Ion Campineanu 16

Prodat - Cod. 40309

  • Typologie: Kancelář
  • Oblast: 1312 m²
  • Pocet pokoju: 17
  • Podlazí: 3

Budova je bývalým sídlem banky, nachází se v centru Bukurešti, v oblasti univerzity, v kulturním a obchodním centru hlavního města. Budova je viditelná z Calea Victoriei, v těsné blízkosti křižovatky s ulicí Ion Campineanu. Byl konsolidován a kompletně přestavěn, je dokončen a těží ze všech nástrojů potřebných pro výkon kancelářské činnosti. Zachoval si svůj neo-Brancoveanu architektonický styl pomocí oblouků a sloupů, což mu dává monumentální charakter a historickou hodnotu. Hlavní vchod se nachází uprostřed budovy, v rohu a slouží jak levému, tak pravému tělu.
Prostor k prodeji se skládá ze suterénu, přízemí a 3 podlaží ze 6. Prostor zaujme prostornými prostorami ve vstupní hale, ze kterých je přístup do 17 kanceláří. Podlahy mají plochu přes 300 metrů čtverečních a pokoje jsou uspořádány na vnější straně budovy s vysokými okny směřujícími do ulice Ion Campineanu a křižovatkou Calea Victoriei, která nabízí uvnitř místnosti další světlo. Komunikace mezi podlahami se provádí výtahem nebo centrálním kruhovým schodištěm, které je specifické pro architekturu celé budovy.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB