Prodat Kancelář, Bucuresti, Bucharest, Rumunsk, Strada Olteni

Prodat - Cod. 41975

  • Typologie: Kancelář
  • Oblast: 12363 m²
  • Pocet pokoju: 56
  • Podlazí: 12363

Platinové umístění
Platinum Center – užijte si platinovou polohu uprostřed bukurešťské obchodní oblasti (Sfanta Vineri), hned za některými z nejznámějších památek města, nákupním centrem Unirea a náměstím Unirii.

Platinový přístup
Platinum Center – nabízí přístup autem i veřejnou dopravou, vzhledem k blízkosti hlavního města Blvd – Blvd Unirii, Blvd Mircea Vode, Blvd Corneliu Coposu a Blvd I. C. Bratianu (Magheru).

Platinová viditelnost
Platinum Center nabízí viditelnost – díky čemuž se nachází přímo v centru rychlého obchodního tempa platinového podnikání.

Platinový design
Platinum Center je kancelářská budova třídy A+ s architektonickým designem a stylem, které ji odlišují od všech ostatních prvotřídních kancelářských budov třídy A.
S přibližně 12 000 m2 hrubé plochy je Platinum Center správnou volbou pro lídry v oblasti finančních služeb,
poradenské, konzultační, profesionální poskytovatelé služeb a další firmy, které chtějí zdůraznit Platinový I mág.

Nejmodernější design, technologie a implementace konstrukčních technik společnosti Platinum Center poskytuje řešení Platinum pro všechny potřeby vašeho podnikání a zároveň zohledňuje pohodlí a flexibilitu pro budoucí růst.

Platinové vstupy
Platinum Center nabízí samostatné vstupy Platinum jak do luxusních kancelářských prostor, tak do širokých komerčních prostor. Nabízí také přístup do čtyř podzemních podlaží.

Platinové parkoviště
Platinum Center pojme čtyři podzemní podlaží a má dostatek parkovacích míst v blízkosti.

Platinové výhody
Platinový obraz – nabízí prvotřídní západoevropský design s rafinovanými vnějšími a vnitřními úpravami. Platinové zařízení – Snížené stropy poskytují flexibilitu v elektromechanické infrastruktuře, nízkonapěťové instalaci a instalaci elektrických kabelů.
Platinové komfortně nastavitelné HVAC umožňuje individuální ovládání a pohodlí.
Platinový design – umožňuje flexibilní rozvržení a plánování „open space“ a pro nájemníky s větším objemem nabízí flexibilitu při dělení společných prostor.
Platinové osvětlení - Čtyři vnější fasády umožňují přirozené osvětlení po celý den a pokročilý systém osvětlení osvětlí tmavé hodiny jak z interiéru, tak z exteriéru budovy, čímž se výrazně sníží náklady na elektřinu.
Platinové zabezpečení – 24/7 plně integrovaný bezpečnostní systém pro nepřetržitý zabezpečený přístup. Výtahy Platinum – tři výtahy pro 10 cestujících, budou budovu obsluhovat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.
Platinové služby
Platinové konferenční sály nabízející nejmodernější vybavení a pomůcky. Platinové parkovací služby
Platinum Cafe na úrovni střechy nabízí panoramatický výhled na srdce Bukurešti. Platinová restaurace v přízemí pro všechny návštěvníky.
Platinový maloobchod pro finanční/pojišťovny
Platinové podzemní zabezpečené parkoviště – pohodlí a snadný přístup.
Platinum Center je vaše realisticky dosažitelná sofistikovaná, multifunkční a cílená volba. Přijďte se přesvědčit, Platinum centrum je Exkluzivní budova pro Exkluzivní lidi.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB