Prodat Domek, Maracineni, Argeş, Rumunsk, strada Garoafelor 247 A

Prodat - Cod. 34236

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 707 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: parchet, gresie

Téměř každý den můžete vidět jelena kolem domu, což přispívá k atmosféře a nejkrásnější místa podél více než příjemné domě postaveném v roce 2017. Přístup k domu je asfaltová silnice a osvětlení (poznámka stojí za pozitivní pro místní správu gratuluji k podmínkám a pomůcky uvedené v této oblasti).

Nabízíme k prodeji 3-pokojový byt v přízemí o rozloze 109.27 metrů čtverečních, a 2 velké ložnice od 16 do 18 m², obývací pokoj z 28,12 m², velká kuchyň na 22,20 m² 11,90 m² sál , sprchový kout, bidet 7,65 m, kotelna s WC službou 5,40 m² a terasou o 39,25 metrů čtverečních, Maracineni, v blízkosti lesa v klidném prostředí s důstojnými sousedy!

Jako pomůcky: plynové brány a my domu elektrické vedení, voda! Rozhodli jsme se pro topné pelety termosemineu značky Burnie 25 KW s 9 radiátory zakoupené od Romstal, je pohodlnější a náklady topení termosemineul průměrná teplota je 25 -26 stupňů Celsia na v domě. Alternativně je uložen pro vytápění a elektrické energie.

Na pozemku o rozloze 707 metrů čtverečních s otvorem 23 m, a je obklopen kolem plotu, který má základ v zemi 60 cm 3 strany mají sítované Green 1,70 m + minimální 30 cm lem a boční ulice plot z betonových desek.

Domy, potvrzují, že se jedná o velmi dobrý, a to: v dig mají 5 cm extrudovaného polystyrenu (2 cm pod desku a 3 cm pod potěru polosuchého a vznášel), jsou boční stěny izolací z minerální vlny podle LAROQ fasáda 10 cm a most máme 20 cm minerální vlny Isover značku.

Tesařství je REHAU trypanovou 6 pokojů, všechny jsou vybaveny moskytiérou oken a venkovních rolet, který zpracovává uvnitř užitečné při hledání letní stín a chlad, takže jsou nezbytná a zimních bouří! Kromě oken, rolety byly namontované dvojité dveře do obývacího pokoje a vnější vstupní dveře do kuchyně.

Přístup k mostu je velkorysý terasa na zatahovacím žebříku.
Dům je bílá, použili jsme strukturovaný dekorativní barvy, list WETTERBEST černá, Rehau truhlářství olej tmavě šedá až neagru, ASTEL Naopak se domníváme, je velmi příjemné na pohled. Konstrukce domu a použity jako materiály, a cihel nadpraží POROTHERM 30 cm a více než 4000 kg betonářská ocel o různé tloušťce podle projektu a betonu B 250, B200, atd!

Dům je kompletně zařízen, vše je nové (nábytek, obývací pokoj a ložnici je nová a koupil od MOBEXPERT Ludvíka Filipa, Windsor atd), máme 3 TV SAMSUNG 4K Ultra HD úhlopříčka 100 cm, varná deska indukce Bosch a pracuje na proud fáze jako elektrická pec postavena-Bosch cu13 funkcí, energetická třída a +, mikrovlnná trouba BOSCH, pračka BOSCH třída a +++ kombinuje LG Smart střídač 596 litrů, žádná třída mráz energie a ++, umyvadlo, baterie a digestoř FRANKE, a v koupelně a kotelny a navíc dvojité umyvadlo GROHE baterie koupil od MOBEXPERT. Rostlina je velmi dobrá přípravky používat pouze zásuvek kvalitu dávek.

Dům je vybaven výkonem alarm systém (první telefonní zprávy v případě, že se spustí alarm a oblasti, kde to začalo), namontovaný osm kamer vykonávající DVR Full HD, koupil z pole a instalovány odborníky, záruka ).

V domě jsme instalovali parkety 14 mm německého původu a kvalitní keramická dlažba 100 lei mp. Lustry jsou nakupovány od


565 000 lei
obchodovatelný

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB