Prodat Vila, Nicolae Balcescu, Bacău, Rumunsk, com Nicolae Balcescu

Prodat - Cod. 25425

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 360 m²
  • Pocet pokoju: 10+
  • Podlazí: parchet + gresie

MOLDOVA realitní společnost IMOB navrhnout na prodej vila se nachází v Com. Nicolae Balcescu, Jude, Bacau, 400 ml 85 E Main Street.
Vila byla postavena v roce 2008 Porotherm cihly, břidlice (z Itálie), včetně interiérů jsou vyrobeny z cihel, thermo je vyroben s polystyrenem 5 cm, ale s vysokou hustotou (ekvivalent polystyrénových desek o tloušťce 15 cm) ,

Vila má veškeré inženýrské sítě (ústřední plynové topení, elektřina, voda - + kanál vrtané), které jsou vybaveny PVC dvojitým zasklením, některé pokoje jsou s kobercem, jiní s parketovou podlahou / podlahy, dlažba, sklo, žula, zmínku že většina materiály jsou dováženy z Itálie, atd

Budova má zastavěnou plochu 520 m² (P + M vily, 2 garáže, letní kuchyně, sklep, terasou) a plocha pozemku je 1850 m2 s průčelím 30 ml. Přístup do tohoto domu je na evropském turné s dvěma pruhy, a je asi 13 km od centra města Bacau. Vila je rozdělena následovně:

přízemí: obývací pokoj, kuchyň s jídelnou, koupelna, 2 ložnice, terasa nad straně domu
V patře: 2 ložnice, kancelář, koupelna, obývací místnost s barem posezením, balkon.
V okolí se nacházejí různé veřejné a soukromé instituce, jako je školka, škola, supermarket, lékárna, MHD, za zmínku, že com. Nicolae Balcescu vyvíjí různých čtvrtí stavbou a stavební vily zástupce ( prodej autosalon, hypermarkety, atd.)

Vila může být prodáno zařízený na požádání nebo přijímat některé varianty, jako například: € 100,000 hotovosti a rozdíl v rozmezí mezi 12 a 24 měsíců.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB