Prodat Vila, Cernica, Ilfov, Rumunsk, Str. Lacul Tei, nr. 11

Prodat - Cod. 22939

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 1000 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 2

Cernica PRIVAT MAJITEL, prodám konstrukce P + 1 + Mezzanin = 220mp použití a 920m pozemky, ukončení (parkety, dlažba, omyvatelné barvy), ústřední plynové topení, zahrnuty veškeré inženýrské sítě (voda, kanalizace, elektřina, tři fáze plynu). Postaven v roce 2008, stavba je nedílnou betonu, cihel POROTHERM (35 cm), vnitřní / vnější omítky, zateplení s polystyrenem (10 cm) Typ kov dlaždice Lindab a Rehau (6 pokojů). Další vybavení: kabelová televize, telefon, internet a alarm.
Přízemí: vstupní hala, obývací pokoj + jídelna, 50 m², pokoj-15 m² kuchyň m², WC se sprchou-šestnáct hodin, vstup na terasu mimo-25 m2 + pokoj technika-10 MP (s WC / sprchou) a sklepem -30 m izolované extrudované a cihel.
Patro: chodba, ložnice, 20 m² + 15 m² x 3 ložnice, 2 koupelny a 2 balkony.
Podkroví (Mezzanin): 80 m² prostor.
Yard: aleje, parkování aut, kované železné brány, prostory s květinami a trávníkem, zahrada, ovocné stromy, hluboké šachty a místo pro domácí zvířata.
Dům se nachází po kláštera Cernica, na stejné straně, ve velmi klidné vilové čtvrti, v těsné blízkosti jezera bez dopravy a hluku.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB