Prodat Venkovská usedlost, Săvârșin, Arad, Rumunsk, Strada Horea 88

Prodat - Cod. 30530

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 2905 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

Savarsin je město v okrese Arad, známý pro své obyvatele s ušlechtilou krví nebo rodiny könglichen Rumunsko. Král Mihai je v lásce s touto oblastí, a kdykoli má příležitost, navštívil mluví s lidmi, kteří se účastní společenského života. Savarsin je oblast, a tam je hrad, kde král Mihai kromě své rodiny, tráví největší část rekreačních momentů roku. Během zimních prázdnin, královská rodina je vždy přítomen v Savarsin, kde se jim dostane lásky pramene koled zpěváky, kteří přicházejí z oblasti a ze všech koutů země, zpívat koledy a dát dobrou představu o královské rodiny.

Královským palácem Savarsin vyzařuje historii, umění a kulturu každým pórem a je hlavní turistickou atrakcí v oblasti. Zámek se zvyšuje v polovině širokém rozmezí, byl v XVII. Stol. Byl postaven a 1943, je majetkem krále Mihai po jeho suverenity, majitel areálu ho koupil od firmy "Corvin". Krátce poté byl majetek zkonfiskován komunisty. The Royal rozmezí od Savarsin byl král Mihai 2001. postoupila spolu s ostatními královskými vlastníků zabaveného komunistickým režimem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB