Prodat Venkovská usedlost, Hateg, Hunedoara, Rumunsk, Serel

Prodat - Cod. 24104

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 200 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: bois

Hategului Tara je jednou z nejkrásnějších oblastí Rumunska, na úpatí hory Retezat masivu, chráněné krajinné oblasti zahrnuta do předběžného seznamu Světové dědictví UNESCO památek pro svou rozmanitostí rostlinných druhů, endemism a mnoha volně žijícími živočichy. Tato stránka obsahuje nejstarší chráněné krajinné oblasti v Rumunsku, Mountains National Park Retezat- http://retezat.ro/, vytvořený v roce 1935, s jedním z posledních panenských lesů ve světě a poslední svého druhu Europe. Krajina reprodukuje v malém měřítku Transylvania krajina amfiteátr sestupující z vysokých hor 2200 m do obydlených údolí v nadmořské výšce 300 až 400 metrů. Za okouzlující krajiny, biodiverzity a přirozeného prostředí neporušené oblasti Hateg je zvláštní historické a kulturní dědictví: paleontologická lokalita a pevnosti Dacian (v dědictví UNESCO) a římské opevnění starověku, středověké hrady, unikátní kostely na světě, tradiční domy, vodní mlýny a obvykle mimořádně důležité a dobře zachovalé etnografické dědictví.
Dům s pozemkem v takové oblasti je ideálním místem pro ty, kteří chtějí žít v blízkosti přírody v čistém prostředí, ale i pro ty nejnáročnější profesionály v oblasti přírodních věd, biodiversité- arboretem, pozorování ptáků apod . , Ekologové, historici a antropologové. Jedná se o místo, které nabízí mnoho příležitostí pro podnikatelských projektů, které zvyšují přírodní zdroje a kulturní a historické turistiky.
Jedním takovým místem je malebná vesnice Serel na úpatí hory Retezat na Serel River. Zde naleznete klid, čistý vzduch a vodu, vegetaci bohaté na lesy a pastviny, klidný život na venkově se lidé z vesnice, kde jsme nikdy zamčené metrů a domy.
Přístup k Serel je přes dlážděné silnici ve vzdálenosti 7 km od evropského tahu E79, 19 km Hateg-nejbližšího města a 44 km od Petrosani.
Nabízíme k prodeji, nebo další možnosti (obchodní, obchodní partnerství, kulturní projekty, turistické), tradiční velký dům 200 m² s velkým dvorem a vinné révy před, zahrada a ovocný sad s ořechovou, jablko, švestky a třešně a dostatek prostoru pro vysadit více ovocných stromů. Celý objekt se domů, hospodářských budov a pozemků pokrývá 1710 metrů čtverečních. Dům je solidní a impozantní stavby, říční kámen a cihly, dřevěné trámy a silná pevná, všechny materiály jsou šetrné k životnímu prostředí. Dům má dva sklepy, jak udržet potraviny, ovoce, zeleniny a vína za studena a dvě ložnice v patře sklepní měření 22 a 19 m2 každý, chodbou pokoje se schodištěm u vchodu. Prostor mezi domem a kuchyně musí být dokončeny, se skládá z koupelny 8,8 m² a úložným prostorem vespod. Kuchyně 18 m² je po kompletní rekonstrukci (dlažba, okna a dveře). Dům má také několik příloh: The Barn (farma), široká, že lze snadno převést do vesmíru po výrobě sýrů, sušené ovoce a rostlin atd, dvě dřevěné boudy a klece pro zvířata. Tam je zdroj vody na pozemku - kašna na nádvoří a brzy přístup k vodovodu síť obce (úlohy jsou odeslány). Můžete žít tam v létě iv zimě, topení je dřevo s dvěma sporáky nedávno nainstalované, jeden z nich je v kuchyni s varnou deskou.
Najdete obrázky z domu, dvůr, zahrada, ovocný sad, přírodní prostředí obce a lidé kliknutím na níže uvedené odkazy:

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB