Prodat Více než 5 pokojů, Balotesti, Ilfov, Rumunsk, Sos. Unirii nr. 344

Prodat - Cod. 29008

  • Typologie: Více než 5 pokojů
  • Oblast: 4000 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 2

Vila má 10 zařízené ložnice, obývací pokoj, jídelna a kanceláře, devět koupelen (sauna a vířivka), suterén s garáží pro dvě auta a případně dva motocykly, kotle vybavení místnosti, hudební studio zvukotěsné, dvě přípravny pro skladování a mostem. V roce 2003 dokončil stavbu, použité materiály jsou z cihel a pokrytý polystyrenové Poroterm 10 tlustým v suterénu jsou tlusté zdi o délce 30 cm silnou betonu a betonových nosníků v domě jsou mnohem víc než pt. aby odolaly zemětřesení 9 stupňů užitná plocha je 200 m na podlaze, takže celkově tak 800sqm na 4 podlažích. Bazén má rozměry 10 x 15m a 2,5 m hluboké.
V současné době 380 v suterénu a kuchyně. Voda používáme je ze studny 50 metrů hluboký a 20 metrů dát další .v hlouběji se používá pro domácí a jeden pro dvoře. V přední ulici se táhne vodu z vesnice. Nechci používat to proto, že máme velmi dobrou vodu.
Vytápění se provádí pomocí plynu a topného Hoval (Swiss) je kondenzační .Boilerul 2015 model je spojen s dvěma solárními panely pro ohřev vody.
Čistírny odpadních směřuje Dimieni.In silnici z nádvoří je zde septik, který funguje velmi dobře bakteriologické.
4000mp související pozemek u domu je téměř 100 ovocných stromů a 350 ovoce růží.
Celá zahrada je napojena na zavlažovací zařízení. Pro milovníky psů existuje 5 badocuri speciálně vybavené podlahovým topením a technická místnost pro kotel, který ohřívá vodu v zimě. K dispozici je také ponton uspořádány hraničící s jezero, kde můžete rybařit nebo se vykoupat v jezeře.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB