Prodat Třípokojový, Mamaia, Constanţa, Rumunsk, Mamaia Bulevard

Prodat - Cod. 26383

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 110 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 6

I likvidovat bytu 110 m2, v centru Mamaia (Constanta), v 6. patře rezidence dostavěl 1. července 2014 s kamerami, 24 hodinová ostraha, v luxusním kategorii.
Byt je kompletní s výhledem na jezero a moře. Dvě ložnice, koupelna a otevřenou kuchyní a obývací pokoj s 3 terasami, jeden z 8 m2, se skleněnými balkony osvětlené. V bytě je také v domácím soukromého přístaviště lodí a parkoviště. Obývací pokoj má okno 9m.
Disponde elektrické rolety pro okna a manuálů v pokojích, podlahové vytápění Ariston, klimatizace ve všech pokojích, travertin v koupelně av terrezze, dveří a kliky Barousse Vicenza.

V současné době je u konce, a vybrat pouze podlaží a je zcela nová, samozřejmě není zařízen. Koupil jsem ho v lednu 2014, když na papíře ještě musel být provedeno s myšlenkou, aby to (letní nájemné pro-ložnice dva v centru Mamaia je 100 až 150 eur za den), pronájem, pak jsem nefungují z důvodu vzdálenosti a tam Já jsem vždy věnoval až do konce s kuchyní a nábytku.

V současné době bych chtěl ho prodat, je to určitě velmi dobrá investice, je to hodnota 120 tisíc eur + notářské poplatky + poplatky.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB