Prodat Stavební parcela, Timisoara, Timiş, Rumunsk, Timisoara, Ghiroda - Padurea Verde

Prodat - Cod. 28328

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 64000 m²
  • Pocet pokoju: -
  • Podlazí: 64000

Investiční příležitost - pozemek k prodeji ve výborném rezidenční oblasti na
"Green Forest" - Timisoara - skvělá lokalita a cena


o nabízeném místě

64.000 m2 (6,4 ha), pozemek pro rezidenční výstavbu, v blízkosti "Padurea Verde" (Green Forest) - Timisoara, vynikající pro jedinečný vývoj rezidenční čtvrti: dobrou dostupností do centra města Temešvár, okružní silnice, dálnice a letiště; autobusová zastávka v těsné blízkosti; Krásné okolí a největší město je rekreační střediska (Zoo, Muzeum vesnice, cyklistické stezky v lese, jezdectví, atd.).
Disponibilní plocha je dokonce větší. Můžeme doporučit i podniky se zkušeností v pobytových služeb pro rozvoj (architektura, stavebnictví, atd)

v běžných cenách

Rozvoj města Plán umožňuje vytvoření maximálně 4 úrovně budov na tomto místě. To znamená, že zde lze stavět kolem o 64.000 m2 užitná plocha. V této době se náklady na dobrou konstrukci, v Temešváru, je asi 500 Euro / m2 a prodejní cena je asi 900 Euro / m2.
Prodejní cena tohoto pozemku je 15 euro / m2, přímo od majitele. Oficiální odhad této zemi je 35 euro / m2 (transakční daně bude věnována na této úrovni).

o Temešvár
Timisoara je neoficiální hlavní město historické oblasti Banátu (západní Rumunsko).
To bylo první město Evropy s ulicemi osvětlené elektrickým světlem, v roce 1884 a je to místo, kde se revoluce proti komunistickému režimu byla zahájena v Rumunsku v roce 1989.
Dnes je největší město v Rumunsku, která má přímou souvislost s evropskou dálniční síť.
Timisoara je druhým městem v Rumunsku, pokud jde o hospodářský rozvoj (IT, automotive a mnoho dalších domén) (Continental AG, Nokia, Linde Group, Dräxlmaier, Mahle, FM Logistic, Dunca Expeditii, Nestlé, SCA Packaging, Contitech, Flextronics, Procter & Gamble, Smithfield Foods, Accenture, Bosch, KPMG, a mnoho dalších)
Timisoara má čtyři významné univerzity.
Město má konzistentní maloobchodní síť (Auchan, Kaufland, Careffour, Billa, Profi, Penny, Mertro, Selgros, DM, Decathlon, Dedeman, Hornbach, Baumax, Praktiker), dvě velké nákupní střediska s různými významnými mezinárodními značkami a další dvě střediska v rámci konstrukce.
Timisoara má také mnoho kulturních institucí a akcí. Temešvár je také kandidátské město (dnes na krátkém seznamu), aby se stal Evropským hlavním městem kultury v roce 2021.
Je to atrakce pro lidi z mnoha krajů ze západního Rumunska, a nejen to.
Multikulturní, mezikulturní a mnohonárodnostní
Timisoara má pozici 55 ve Světové vrcholu tím, že kvalitu života občanů tím, že numbeo.com, před Londýně, Paříži nebo Tokiu :)).

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB