Prodat Domek, Oradea, Bihor, Rumunsk, Delavrancea 2

Prodat - Cod. 25935

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 470 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: ground floor + basem

Tento více než 100 let historické budově se nachází v rezidenční čtvrti v centru Oradea, v blízkosti maďarských hranic. Pět dobře osvětlených větší a jedna menší pokoje, dvě koupelny a dvě kuchyně (jeden v suterénu), představují asi 350 m2 obytné plochy. Doprovázející terasa s výhledem na velkou zahradu a představuje v létě ideální jídelní místo.

V zahradě je také garáž, která funguje jako kůlny. Loft není dostatečně využívané, ale s investicemi mohla být přeměněna na velkou vestavěnou podkroví (s více než 100 m2 možného rozšíření obytného prostoru).

Dům se nachází v těsné blízkosti (~ 500 m), na centrální pěší nákupní oblasti (známý pro své separatistických budov), a na jedné z hlavních městských parků na břehu řeky Crişul.

Oradea je etnicky různorodé město s bohatým kulturním životem, velké parky a mnoha historických památek. To bylo důležitou pohraniční osady historického Transylvánii (velké středověké pevnosti v centru města je jedním z jejích vrcholů), později se stal jedním z nejdůležitějších měst v rakousko-uherské říše (separatistické centrum města bylo postaveno Během této éry). V současné době je nejdůležitější obchodní a průmyslové rozbočovač severozápadní Rumunsko, se nachází v blízkosti (~ 8 km) k maďarské hranici. Město je také v dojezdové vzdálenosti (~ 2H) na sjezdovky a dech beroucími turistických stezek Západních Karpat.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB