Prodat Dům, Sovata, Mureş, Rumunsk, 545500 Sovata Rumänien

Prodat - Cod. 32863

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 600 m²
  • Pocet pokoju: 15
  • Podlazí: 3

Idylická krajina vila v Sovata Rumunsko plný šarmu, velkorysost, a fantastický výhled na hory a klidné lokalitě. Tato vila s cca 700 m² obytné prostor vč. 120 m² krytá terasa splní každé přání, je zde dostatek místa pro velké rodinné sešlosti, pro přátele i pro hosty bez toho, kdo je eingeeingt.
Děj 4200 m² je kompletně oplocen. Také pro objekt zahrnuje 12.200 metrů čtverečních plochy. Vila byla postavena v masivní výstavbě kanadské dvojice ve velmi vysoké kvalitě z roku 2007.
Vchod do domu v prvním patře může být dosaženo prostřednictvím masivně postavené, na které se vztahuje schodiště. By Entrée konečně vstupuje do prostorné, prosvětlené obývací a jídelní kout a počet dveří. Velká kuchyň, dvě ložnice, dvě koupelny a knihovna jsou také součástí prvního patra. Vrcholem je 120 m² krytá terasa, které se vchází z kuchyně.
Přes krásné dřevěné schodiště vede do prvního patra se sedmi ložnicemi. Velký, jasný foyer v prvním patře nabízí různé možnosti, je zde ještě také koupelna a toaleta.
Polo-suterénu má samostatný vchod, velký foyer se vchází do kuchyně, ložnice, hobby místnost, strojovny, dva sklady a dvě koupelny. Hobby pokoj nabízí přímý přístup na 120 čtverečních metrech garáži, která také sídlí topného systému. Komín krb topný systém je oddělen od ostatních čtyř kamen domu. Voda je dodávána vlastním zdrojem vody z asi 15 metrů hluboké, a je umístěn v domku pod technologického prostoru. Další technické podrobnosti je možné doplňovat kdykoliv.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB